skip to Main Content
040-2090104 / 06-23167990 sales@TheSignCreator.nl

Welkom bij The Sign Creator

The Sign Creator bv is een dynamisch bedrijf met gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van reclames.

U bent welkom bij ons voor een ‘eenvoudige’ snijtekst tot en met een compleet restyling-project, met onder andere full colour prints, LED-lichtreclames, freesteksten en reclamezuilen.

Met onze kennis van zaken staan wij u graag terzijde voor een verantwoorde uitstraling van uw bedrijf!

SI’BON Erkend Signmaker

The Sign Creator is aangesloten bij SI’BON, dé overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de erkende signbedrijven op vele fronten. Onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen. Om de kwaliteit zichtbaar te maken én te garanderen worden de bedrijven gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Bij hen, die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professionele bedrijven zijn, treft u het erkenningsschild van SI’BON aan zodat u zeker bent van kwaliteit.

Ontwerp

De ontwerp/beletteringsafdeling is voorzien van een moderne brede full colour printmachine, een lamineermachine om de prints te verduurzamen en een snijplotter. Dit alles wordt aangestuurd door krachtige computers welke voorzien zijn van diverse print- en tekenprogramma’s. Door onze ervaring kunnen wij de ontwerpen zodanig functioneel maken dat ze in onze productiehal technisch te produceren zijn.

Productie

Onze vakmensen hebben vele jaren ervaring en een dosis aan kennis opgebouwd. In de productiehal bewerken wij allerlei soorten materialen om tot een verantwoord eindproduct te komen. Ons machinepark zorgt ervoor dat wij (bijna) alle bewerkingen zelf kunnen uitvoeren.

Installatie

Plaatsing, aansluiten en eventueel integreren van de door onze vakmensen geproduceerde reclames wordt gedaan door onze VCA-gecertificeerde buitenmonteurs. Door een juiste planning en gedegen voorwerk kan de installatie snel en vakkundig gerealiseerd worden.

Service/onderhoud

Uw reclames hebben onderhoud nodig, ook al zijn ze voorzien met LED-verlichting. Storingen kunnen wij snel en vakkundig voor u oplossen en vaak op route.

Back To Top